Praktijk IkLoopVast

Investeer in jezelf!

Doe vandaag iets waar je toekomstige IK je dankbaar voor zal zijn!

Is coaching iets voor jou?

Mijn aanbod en bijbehorende investering die je in jezelf doet zijn transparant. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt zolang als dat we nodig hebben.

Kies je voor meerdere sessies, dan spreken we elke week of om de week af. 
Zo heb je voldoende tijd om aan de slag te gaan met nieuwe inzichten of om ander gedrag uit te proberen en eigen te maken.

We ontmoeten elkaar in mijn eigen praktijk in Wateringen of wandelend in de natuur.

Betaling particulier 
Betalen kan via een tikkie of contant. Op verzoek kan er een factuur per mail worden toegestuurd.  

Werkgever
Wanneer je deels arbeidsongeschikt bent, is het mogelijk dat je werkgever bereid is de kosten te vergoeden. Werk je nog wel maar ervaar je stress gerelateerde klachten? Heb je hulp nodig met timemanagement of overweeg je coaching voor je persoonlijke ontwikkeling? Informeer bij je werkgever of je coaching kunt volgen op de kosten van de werkgever. Vaak is hier een ‘potje’ voor en worden de sessies (gedeeltelijk) vergoed. 

Eigen bedrijf
De kosten van coaching kun je mogelijk opvoeren als aftrekpost onder coaching/persoonlijke ontwikkeling. Vraag ernaar bij je belastingadviseur of administratiekantoor. 

Verhinderd of annuleren
Ben je verhinderd, dan kun je uiterlijk 24 uur voor je sessie de afspraak kosteloos annuleren. Bij het niet afzeggen of annuleren van je afspraak binnen 24 uur, wordt er 50% van de betreffende sessie in rekening gebracht. Hiervan ontvang je per mail een factuur. 

WhatsApp chat