Stappen zetten…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

“Wandelen en niet zo formeel tegenover elkaar zitten” zei ze én de zin op je website; laat mij je in beweging zetten zodat jij je volgende stap gaat zetten. Dat was voor mij de doorslag om een afspraak met jou te maken.

We hadden om 10.00 uur afgesproken bij de Dobbeplas in Pijnacker. Ik zag haar al staan. Een lange slanke dame (40+), lekker sportief in korte spijkerbroek en wandelschoenen. Na eerst een kopje koffie te hebben gedronken begonnen we letterlijk aan de eerste stappen.

Ze vertelde me waar ze in vastliep en hetgeen regelmatig bij haar terugkeerde. Daarnaast vroeg ze zich af of bepaalde verwachtingen, emoties en gevoelens op z’n plek waren en hoe daar mee om te gaan. Haar verhaal over hetgeen dat al jaren speelt, maar waar zij op dit moment het meeste last van heeft, was dan ook regelmatig emotioneel.

Ik heb haar geholpen door naar haar te luisteren, de juiste vragen te stellen, te spiegelen, inzichten te geven en een opdracht mee te geven. Een opdracht om een stap te zetten waarvan ook zij wist er niet omheen te kunnen. Deze moest ze aangaan. Het gaat haar lukken. Zij is een krachtige vrouw met het hart op de juiste plaats die het verdiend om gehoord en gezien te worden.

Wil jij dat ook? Iemand bij wie je je verhaal kwijt kan en met wie je stappen kan zetten?

Dat kan. Bel of mail mij voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Meer om te ontdekken

burn out hersenen

Burn Out & onze hersenen

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of

Vicieuze cirkel

Je gaat maar door. Denkt het valt wel mee. Gaat een keer wat vroeger naar bed. En zegt hier en daar een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Sessies

Nieuwsbrief

© Alle rechten behouden