Praktijk IkLoopVast

Life coaching is de meest centrale rol binnen alle vormen van coaching

Het is een antwoord op het jachtige leven, de 24-uurs economie en de voortdurende blootstelling aan informatie.

Enerzijds zijn we op zoek naar spanning en sensatie, anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe.

Jong en oud vragen zich steeds vaker af: is dit nu alles? Je staat stil bij de vraag over de zin van het leven en ervaart innerlijke onrust.

Je voelt je geleefd alsof jij niet zelf de keuzes hebt gemaakt. Je twijfelt over allerlei keuzes, je opleiding, carrière of je partnerkeuze. 

In een personal life coaching begeleid ik mensen die privé of in hun werk in een situatie terecht zijn gekomen die als pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst wordt ervaren. Veelal mensen met (keuze)stress of een burn out kiezen voor deze vorm van coaching. 

Life coaching is erop gericht om de problemen van overprikkeling inzichtelijk te krijgen. Door dit inzicht leer je beter omgaan met stress en je eigen grenzen te bewaken

Het uitgangspunt hierbij is dat je succes en geluk geworteld zijn in je manier van denken. Het helpt je bewust te worden van je aangeleerde manieren.

Mijn taak als coach is jou te stimuleren anders te gaan denken: ruimer en doelgericht. Anders denken betekent automatisch anders communiceren en handelen. Duidelijker, pro actiever, en zelfstandiger.

Bij life coaching draait het altijd om drie kernvragen; Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik. Het helpt je bij het maken van keuzes: nee leren zeggen tegen dat wat je eigenlijk niet wilt, en ja zeggen tegen je behoeften, doelen en dromen.

Enkele sessies life coaching zijn vaak al genoeg om een beslissende wending te geven aan je huidige situatie.

Typische resultaten zijn:

✓ eenvoudiger keuzes maken

✓ beter zelfbeeld en meer eigenwaarde 

✓ assertiever optreden 

✓ meer zelfvertrouwen 

✓ effectiever communiceren 

 ✓meer motivatie 

✓ je visie, roeping of missie waarmaken

✓ betere doelen stellen

Is coaching iets voor jou?

Mijn aanbod en bijbehorende investering die je in jezelf doet zijn transparant. Een kennismakingsgesprek is vaak telefonisch, altijd gratis en duurt meestal zo’n 30 minuten. 

In onderling overleg spreken we 1x in de 2 weken af. Zo heb je voldoende tijd om aan de slag te gaan met nieuwe inzichten of om ander gedrag uit te proberen en eigen te maken.

We ontmoeten elkaar in mijn praktijk aan de Boetersstraat 38 in Wateringen 

Tarieven

Kennismakingsgesprek 1/2 uur gratis 
Coaching 1,5 uur € 107,50 

Vanaf 2021 heb je de mogelijkheid om een traject te volgen van 7 sessies. 
Losse sessies zijn alleen te boeken als je reeds een coach traject hebt gevolgd.

Vergoedingen 
Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen. Check de voorwaarden van je cao wat betreft vergoedingen voor coach trajecten. 

Steeds meer bedrijven hebben in het kader van persoonlijke ontwikkeling een vitaliteitsplan of coachbudget opgenomen. Neem contact op met je HR manager of leidinggevende en ontdek of je in aanmerking komt voor een budget wat je aan coaching mag besteden.

Ondernemers en zelfstandigen kunnen de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten.

Verhinderd of annuleren
Ben je verhinderd en genoodzaakt een coachsessie te verplaatsen? Je kunt een sessie kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Dit dient telefonisch of via een WhatsApp bericht te gebeuren. 

Bij het afmelden binnen 24 uur van de gemaakte afspraak wordt 50% van het tarief van de coachsessie in rekening gebracht. 

 
UA-137162362-1