Lichaam en Geest

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Als we jong zijn dan maakt het ons niet uit; we feesten, eten en drinken er op los en maken ons niet druk over het gestel van ons lichaam en geest. “Dat komt later wel, ik ben jong en leef nu”! Als de eerste lichamelijke kwaaltjes zich aandienen dan pas gaan we nadenken of de levensstijl nou wel zo verstandig is.

Als je wat ouder bent ga je bewuster beter voor lichaam en geest zorgen. We gaan dan ook inzien dat lichaam en geest iets prachtigs is. Wonderbaarlijk zelfs en ook nog eens tamelijk onvoorspelbaar. Goed zorgen voor lichaam en geest doen we dan ook door genoeg rust en gezonde voeding tot ons te nemen. Dagelijks bewegen, in de buitenlucht zijn en vriendelijk zijn voor alles en iedereen om ons heen.

Hoe zit het met jou? Zorg jij een beetje goed voor je lichaam en geest? Ik ga er deze week weer eens extra bij stil staan door te gaan wandelen, extra gezonde voeding te nemen en inspirerende coachsessies te geven. En jij? Hoe werk jij aan een healty body & mind?

Ps paaseitjes kunnen natuurlijk prima maar wees je eens bewust wat en hoeveel je nou eigenlijk naar binnen propt. Het gaat erom dat je de balans weet te vinden…..

~ If you don’t take care of your body, where are you going to live?~

Fijne pasen!

Meer om te ontdekken

burn out hersenen

Burn Out & onze hersenen

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of

Vicieuze cirkel

Je gaat maar door. Denkt het valt wel mee. Gaat een keer wat vroeger naar bed. En zegt hier en daar een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Sessies

Nieuwsbrief

© Alle rechten behouden