Praktijk IkLoopVast

AromaTouch massage

Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met acht verschillende essentiëlle oliën.
Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Pure ontspanning voor lichaam en geest

Bij een AromaTouch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de meridiaan energiebanen op de rug en de voeten gewerkt. 

De essentiële oliën van dōTERRA® welke in deze behandeling worden gebruikt, worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. 

Iedere stap in het proces omvat twee etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen. Hierdoor komt lichaam en geest tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht.

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen die houdt van een zachte manier van behandelen en bijzonder geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. 

AromaTouch massage

4 primaire stappen:

1. Stress vermindering

2. Versterken van het immuunsysteem

3. Verlichting van pijn en ontsteking

4. In balans brengen van lichaam en geest

Wat doen de 4 primaire stappen?

1. Stress vermindering
De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust AromaTouch als eerst op het verminderen van stress. Het lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

2. Versterken van het immuunsysteem
Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. Verlichting van pijn en ontsteking
In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen jouw lichaam in dit proces.

4. In balans brengen van lichaam en geest
Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om jouw lichaam in balans te brengen.