Patricia Hoefnagel

Hooggevoeligheid Als Kracht

Geef jezelf een mega boost voor meer vertrouwen, blijdschap en plezier!

De deuren voor deze training zijn gesloten. De volgende rond start op 1 februari 2022.

Ben jij hooggevoelig en heb jij ook regelmatig van die momenten dat je mega blij en enthousiast ergens over bent. Dat wat iemand ook zegt of ervan vindt, jij met heel lijf voelt dat dit het juiste voor je is?
Wat is het toch fijn als je in de positieve flow zit. Dat je weet wat je grens is en kunt vertrouwen op jezelf!

Maar heb je nu het gevoel dat…

  • Er in deze tijd veel meer op je afkomt dan je had verwacht. Je twijfelt aan jezelf en of je wel de juiste dingen aan het doen bent waardoor je voor je gevoel de hele dag ‘aan’ staat en je nooit meer echt rust ervaart en een momentje voor jezelf hebt.

  • Je het lastig vindt om je grens te stellen? Je niet of weinig moed hebt om je uit te spreken wat je dwars zit, waardoor je achteraf weer van jezelf baalt. Je beseft dat ergens een keer iets over zeggen je nog niet beter maakt in het stellen van je eigen grenzen. Het voelt op zo’n moment ook allemaal zo groots en overweldigend en je wilt dat het moeitelozer en makkelijker gaat.

  • Misschien heb je al verschillende coachsessies, trainingen en mindfull cursussen gevolgd waar je veel tijd en energie in hebt gestopt maar dit levert je op dit moment weinig energie, zelfvertrouwen en rust op. Je hebt geen overzicht en weet niet waar je moet beginnen.

  • Je hebt zoveel ideeën wat je allemaal zou willen doen dat je daarin blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen om te doen wat je leuk vindt en vooral te niet meer te doen wat je niet leuk vindt!

  • Je bent nog niet bepaald een dame die vol zelfvertrouwen kan zeggen ‘here I am and this is me!’ Je wilt het liefst de hele wereld helpen maar loopt nog regelmatig vast als het om jezelf gaat. Ondanks dat je het niet meer wilt, cijfer je jezelf toch iedere keer weer weg.

  • Je wilt echt wel meer voor jezelf opkomen en vertellen wat je ergens van van vindt, maar je weet niet hoe je dat moet doen. Je houdt van goede harmonie, een fijne sfeer en niet van gedoe. Je zegt dan liever niets met het gevolg dat je er nog dagen mee rondloopt en onrustig slaapt.

“De laatste 3 maanden van het jaar worden prachtig:
vol liefde, begrip en verbinding. Ben je er klaar voor?”

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om van je hooggevoeligheid een kracht te maken. Zodat het jou gaat dienen als een krachtig instrument. Je moet alleen even weten welke stappen je moet zetten om het instrument te leren bespelen.

Nu lijkt het misschien allemaal nog heel lastig maar uiteindelijk is je hooggevoeligheid niets minder dan jouw eigen innerlijke kompas. Jou eigen kompas geeft je exact aan welke kant je op moet. Als je weet hoe je jouw kompas moet volgen (lees voelen) dan kom je in flow en gaat het vanzelf. 

Daarom heb ik Hooggevoeligheid Als Kracht ontwikkeld. Speciaal voor ondernemende vrouwen, verpleegkundigen, schoonheidsspecialistes, docenten, kapsters, en andere liefdevolle en verzorgende vrouwen die op zoek zijn naar hun pad, hun eigen kracht. Die meer over zichzelf willen leren en die een boost kunnen gebruiken als het gaat om mindset en overtuigende belemmeringen. Die willen inzien wat ze wel en niet leuk vinden. Wat ze energie oplevert en wat ze energie kost. Maar vooral een intiem platform waar ze met vrouwen van hetzelfde level kunnen samen zijn.  

In de Hooggevoeligheid Als Kracht help ik je 3 maanden om meer inzicht in jezelf te krijgen. Leer je meer vertrouwen te krijgen in jezelf en ga je je steeds meer uitspreken in wat je wel en niet wilt. Dat alleen al levert je zoveel rust op dat niet allen jijzelf maar je hele omgeving hier profijt van heeft.

Je leert de exacte dingen die ik doe om meer structuur, rust en overzicht te krijgen. Om een druk hoofd te kalmeren en zo een 2e burn-out te voorkomen. Maar ook wat ik heb gedaan en nog steeds doe om mijzelf als krachtige vrouw te zien en te voelen.

“Iedere dag opnieuw heb je de kans te kiezen, wat kies jij vandaag?”

Deze pakt je aandacht want je wilt nou eenmaal kiezen. Je voelt aan alles dat het jou tijd is om een volgende stap te zetten.
Je vindt het best spannend, maar weet dat spannende dingen je verder brengen. Verder om een leukere versie van jezelf te maken.

De angst waar je al eens in hebt gezeten tijdens je burn-out daar wil je nooit meer in komen.
Je voelt gewoon dat het nodig is om in die opwaartse spiraal te blijven zitten.

Je wilt niet op zoek naar groepen waar het ons kent ons gehalte hoog is en je je weer niet durft uit te spreken.
Waar je je vinger niet durft op te steken omdat je denkt dat het een stomme vraag is.

Wat je wilt is je veilig voelen en zonder gêne kunnen delen waar je op dat moment mee zit.
Je beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis en ervaring om de juiste tools aangereikt te krijgen. 

Patricia Hoefnagel

WIE BEN IK….

Hi, ik ben Patricia Hoefnagel, 49 jaar oud en geboren in Den Haag en opgegroeid in het Westland in Wateringen. Mijn reis in hooggevoeligheid begon in 2014. Ik zat op dat moment in een burn-out en wist totaal niet dat ik hooggevoelig was. Ik was daar voor mezelf niet mee bezig. Van anderen wist ik dat altijd wel, maar die link heb ik nooit naar mezelf gelegd.

In die tijd was ik nog getrouwd en ben mezelf gaan afvragen of dit is wat ik wilde. En niet alleen op relationeel vlak, maar ook in mijn carrière. Stel ik zou nog maar 10 jaar te leven hebben, waar wil ik dan staan? En waar wil ik op kunnen terugkijken? En het antwoordt op die vraag was zo helder als wat; ik wil hooggevoelige ondernemende vrouwen helpen om krachtiger te worden. Die met zichzelf vastlopen en weer volop willen genieten van het leven. 

Lang verhaal kort; ik heb mijn huwelijk beëindigd en ineens ging alles stromen. Ik was zo vrij als een vogel en ben me in razend tempo gaan ontwikkelen. Ik volgde diverse opleidingen, trainingen en seminars en vond het allemaal geweldig! In augustus 2017 starte ik mijn eigen onderneming onder de naam ikloopvast. Anno nu werk ik onder mijn eigen naam Patricia Hoefnagel. 

Mijn praktijkdagen zitten regelmatig vol en dat bracht mij, als een pure intuïtieve verbinder zijnde, op het idee om vrouwen bij elkaar te brengen en ze in een veilige, vertrouwde en besloten community te helpen groeien. 

“Je hoeft niet de hele weg te zien om de 1e stap te zetten”

Wat leer je in de Hooggevoeligheid Als Kracht?

In de Hooggevoeligheid Als Kracht begeleid ik je 3 maanden lang naar een hooggevoelige power vrouw. Leer je alles over het omgaan met invloeden van buitenaf en weet jij waar jou grens ligt en hoe je dit eenvoudig aangeeft en bewaakt voor jezelf!

Dit is wat het programma praktische gezien inhoudt.

♥ Je groeit 3 maanden lang naar die vrouw waar jij zo naar verlangt. Met behulp van mij en een groep gelijkgestemde hooggevoelige vrouwen.
In totaal zijn er 6 Q&A’s van een uur waarin je mij al je vragen mag stellen. (Boek voor de zekerheid 1,5 uur in je agenda voor als we uitlopen en om jezelf wat ruimte te geven na de Q&A’s).

De data voor de 6 live Q&A’s volgen nog.

Door bij zoveel mogelijk Q&A’s aanwezig te zijn en door alle opdrachten ook daadwerkelijk mee te doen, je te committen aan de groep en te werken aan je mindset, ga je de stappen zetten op weg naar die powervrouw! 

Je ontvangt video’s en een werkboek met (kleine) opdrachten. Inspiratie om je dag goed te starten/af te sluiten maar ook tools, tips en manieren om met je mindset aan de slag te gaan.

Livedag datum volgt nog
– Een dag waarin Patricia Hoefnagel ervoor gaat zorgen dat alles samenkomt
– Je alle andere hooggevoelige deelnemers ontmoet
– Een heerlijke lunch krijgt aangeboden
– Een fotoshoot waarin jij gaat stralen (optioneel, hoeft niet als je niet wilt) 

Bonus een professionele portretfoto!
Een hoogwaardige en rechtenvrije foto krijg je van mij cadeau!
Onder mijn begeleiding en de leiding van fotograaf Yvonne Verhulsdonk gaan we een waanzinnig gave foto van jou maken. Het bewijs op beeld dat jij krachtig 2022 in gaat. Geheel kosteloos mag je 1 foto uitkiezen. Meerder foto’s zijn bij Yvonne na te bestellen via een speciaal tarief.

Investering €497 inclusief btw (€410,74 ex btw)

Betalen kan ook in 3 termijnen: 3x €175 inclusief btw (€144,63 excl. btw)
Wil je in termijnen betalen, stuur dan even een mailtje naar 
info@patriciahoefnagel.nl

"Ik vond niks meer leuk en alles kostte me veel energie. Ik was uitgeput en had het gevoel alsof mijn hoofd overval was. Rusteloos, opgejaagd en uitgeput voelde ik mij. Ik had totaal geen energie mer en was een emotioneel wrak. Sinds ik bij Patricia ben geweest weet ik hoe hoe mensen mijn energie niet meer zo snel kunnen afpakken. Ik vind dingen weer leuk om te doen en mezelf steeds meer uit te spreken. Patricia is iemand waar je je gelijk vanaf het eerste moment bij op je gemak voelt. Heel erg lief is en het hart op de juiste plaats heeft. Ik vind haar een topper!"
Chantal
Eigenaar kapsalon
"Ik klopte bij Patricia aan omdat ik me moe en overprikkeld voelde en het gevoel had dat ik op een 2e burn-out afstanden als ik niet ingreep. Patricia leerde me te herkennen welke situaties overbelastend voor mij als HSP-er zijn, maar ook hoe ik kon ingrijpen om te voorkomen dat deze situaties ook daadwerkelijk zouden escaleren."
Sylvia
Docente en ondernemer in kalligrafie
"Ik had moeite met mijn emotionele energie balans. Ik wist dat ik hoogsensitief was en had een grote theoretische kennis, maar in de praktijk bleef mijn emmer steeds overlopen. Ik heb geleerd dat ik struggles mag delen en dat ik er, met al mijn mooie en uitdagende kwaliteiten, mag zijn. Ik heb handvatten gekregen om bij mezelf te blijven en mijn emmer op tijd te legen, ook in omgevingen of situaties met veel prikkels. Ik heb het gevoel dat ik steviger sta. Ik heb een rugzak gevuld met praktische handvatten voor als mijn emmer vol raakt. Hierdoor ben ik niet meer bang voor wat kan gebeuren, maar ga ik vol vertrouwen nieuwe stappen tegemoet en onderuit, maar sta ik daarna ook makkelijker op."
Jennifer
Docente
"Ik liep tegen meerdere dingen aan, zat niet goed in mijn vel maar bleef maar doorgaan. Gelukkig kwam ik snel in contact met Patricia waar ik vanaf het eerste moment een fijne klik mee had. Patricia liet mij inzien dat ik pas op de plaats moest maken en hoe ik beter met mijn grenzen moet omgaan. Inmiddels heb ik mijzelf ook echt verder ontwikkeld. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak. Patricia straalt rust uit en is altijd een luisterend maar ook goed to the point wat is soms ook echt nodig heb.
Femke
Kinderdagverblijf en eigenaar nagelstudio

Veelgestelde vragen 

Wanneer start en eindigt de Hooggevoeligheid Als Kracht?
We starten op vrijdag 1 februari en eindigen vrijdag 1 april.

Wat is de investering?
€497,- inclusief 21% BTW.
Het mag ook in 3 termijnen worden betaald. Dan betaal je €175 incl. btw per termijn. Stuur dan even een mail.

Voor wie is het?
Voor ondernemende vrouwen die hooggevoelig zijn of vermoeden dat ze hooggevoelig zijn en dan met name verpleegkundigen, schoonheidsspecialistes, docenten, fotografen, kapsters, en andere liefdevolle en verzorgende vrouwen.

Wat als ik niet bij één of meerdere van de live Q&A’s kan zijn?
Alle live Q&A sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van te voren je vraag insturen en de opname later bekijken.

Moet ik een foto laten maken tijdens de live dag?
Nee dat hoeft niet. De fotoshoot is optioneel en zeker geen must. Wel ga ik je voorbereiden om zoveel mogelijk zelfvertrouwen te krijgen dat jij als een powervrouw vol zelfvertrouwen op de foto gaat 😉 

Wat als ik meerdere foto’s mooi vindt?
Je mag 1 profielfoto uitzoeken en die krijg je van mij cadeau. Meerder foto’s kunt je tegen een gereduceerd tarief bijbestellen.

Heb je andere vragen? Stuur dan even een berichtje naar info@patriciahoefnagel.nl

UA-137162362-1