Magische handen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Handen, één van de mooiste onderdelen van het lichaam
We hebben ze nodig voor ontelbare handelingen in het dagelijks leven. Zo gebruiken we onze handen om elkaar te begroeten, gedag te zwaaien of misschien wel een vinger in de lucht te steken. Een ring om iemands vinger te schuiven als teken van verbondenheid of een liefdevolle aai over het bolletje van een kind of (huis)dier.

Energie
Ons hele lichaam bestaat uit energie, zo ook onze handen. Als we iemand willen troosten dan raken we diegene vaak aan om zo medeleven te tonen of om diegene rust te geven.

Ontspanning
Onlangs gaf één van mijn cliënten aan, naast de coachsessies, behoefte te hebben aan een diepere ontspanning. Daar ben ik over na gaan denken. Masseren of het geven van meditaties was hetgeen dat voor de hand liggend was, maar ik zocht iets anders, iets bijzonders, iets diepers.

Onderzoeken
Via Social media werd mijn interesse gewekt door een behandelaar die met haar handen zachtjes 32 verschillende punten op het hoofd aanraakt. Dit zou ontzettend veel doen voor je energie en je lichaam. De methode heet de Acces Bars en kan zoal worden ingezet voor:

Meer innerlijke rust
Lekkerder in je vel zitten
Betere gezondheid en vitaliteit
Meer zelfvertrouwen
Minder stress en meer plezier
Jaaa, dit is het!
Hoe fijn zou het zijn om ontspannen te gaan laten liggen, zelf niets te hoeven doen en onnodige ballast los te kunnen laten? Maar voordat ik me volop zou storten in een cursus, wilde ik dit eerst zelf ervaren.

Toeval?
Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens en ik kwam op Facebook een oproep ‘Me-Time gezocht’ van Lindsay Vek tegen. Zij zocht mensen die wilde ontspannen en een Bars behandeling wilde ervaren. Zo kon zij oefenen en ik de behandeling tegen een introductietarief ervaren.

Wat ik voelde tijdens de behandeling was geweldig!
Doordat ik me volledig overgaf aan de handen van Lindsay zorgde dit al direct voor rust en ontspanning. Tijdens de behandeling voelde ik de energie door m’n benen stromen, ging m’n buik tekeer (begreep loslaten) en kreeg ik hele warme voeten.
Warme voeten is voor een reumapatiënt als ik écht een verademing kan ik je vertellen.

Lang daarna was ik nog volledig ontspannen.
Dit overtuigde mij ervan dat ik hier vele mensen blij mee zou kunnen maken. Aankomend weekend ga ik de cursus Acces Bars volgen waar ik ontzettend veel zin in heb. Wordt vervolgd…..

Meer om te ontdekken

burn out hersenen

Burn Out & onze hersenen

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of

Vicieuze cirkel

Je gaat maar door. Denkt het valt wel mee. Gaat een keer wat vroeger naar bed. En zegt hier en daar een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Sessies

Nieuwsbrief

© Alle rechten behouden