De kracht in jezelf

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Ik weet het nog als de dag van gisteren. All by myself reed ik naar Soesterberg voor de masterclass ‘persoonlijke kracht’ van Michael Pilarczyk. In 1e instantie was er een enorme twijfel of ik wel zou gaan. Je moet weten dat ik in die die periode zo kwetsbaar was als wat. Ik zat in de staart van mijn burn out, lag in scheiding en wist niet hoe mijn toekomst er uit zou komen te zien. Ondanks mijn twijfel wist ik diep van binnen dat ik mezelf een schop onder m’n kont moest geven en doorzetten om aanwezig te zijn bij de masterclass.  

Die dag in Soesterberg heeft mij veel gebracht en vooral doen beseffen dat je altijd een keuze hebt. 

Ik sprak tijdens de masterclass uit dat ik heel graag een eigen coachingspraktijk wilde hebben. Hoe ik had gedacht dat te gaan realiseren, vroeg Michael. Euh, nou door het volgen van opleidingen en mentaal sterker te worden, antwoordde ik. Heel goed en vergeet vooral niet om er ook écht in te gaan geloven, vulde Michael aan. 

And so I did. I believed. And I did it! 

Opleidingen, cursussen en veel, heel veel webinars heb ik in de avonduren online gevolgd om kennis te vergaren waarmee ik automatisch mentaal sterker werd. Dat was mijn voeding. Daar werd ik blij van. 

Vrijdag 14 augustus was dé dag! Zo trots als een pauw op naar de Kamer van Koophandel om me in te schrijven voor mijn eigen coachingspraktijk; IKLOOPVAST. Bij de Kamer van Koophandel vonden ze het een super goeie naam en waren eigenlijk verbaasd dat deze naam in mijn branche nog vrij was. Hoe simpel kan het zijn! Er is namelijk altijd wel iets waarin je vastloopt; met jezelf, in een relatie of op de werkvloer. Groot of klein, beladen of pietluttig. 

Ik heb het nog niet van daken geschreeuwd en overal aangekondigd maar bij deze laat ik je weten dat de praktijk IKLOOPVAST in Wateringen is geopend. Deze locatie heb ik jaren voor me gezien en heeft mijn geduld dan ook behoorlijk op de proef gesteld. Vanuit Pijnacker gaf ik al die tijd al sessies in coaching en Accces Bars, maar wat ben ik blij dit nu vanuit het Westland te kunnen uitvoeren. Dit voelt voor mij echt als thuiskomen.

Nieuwe praktijk
De nieuwe praktijk aan de Boetersstraat in Wateringen is een hele fijne rustige ruimte geworden waar je jezelf direct kunt ontdoen van de nodige stress. De heerlijke fauteuil waar je in kunt wegzakken zorgt al voor de de eerste ontladingszucht. Met een kop koffie of thee in je hand is jouw me-time begonnen…

“Ergens in onszelf hebben we een kracht die elke droom kan waarmaken.
Het gaat erom dat je die kracht leert te gebruiken”

~Michael Pilarczyk

Meer om te ontdekken

burn out hersenen

Burn Out & onze hersenen

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of

Vicieuze cirkel

Je gaat maar door. Denkt het valt wel mee. Gaat een keer wat vroeger naar bed. En zegt hier en daar een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Sessies

Nieuwsbrief

© Alle rechten behouden