Praktijk IkLoopVast

Access Bars

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust.
Zo hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben.
Een energetische behandeling kan in dat geval veel rust en ruimte brengen om vervolgens situaties te kunnen veranderen.

Wat is een Bars sessie?

De Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, beslissingen, overtuigingen, ideeën en houdingen die je ooit als patroon hebt opgeslagen. Elk punt staat voor een onderdeel in je leven. Er zijn punten zoals geld, controle, heling, creativiteit, gewaar zijn, rust en ruimte. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Je kunt hierbij denken aan “ik ben niet goed genoeg” of “ik ben het niet waard om” of “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”. 

Klachten waar je al lang mee rondloopt kunnen zijn ontstaan in je onderbewustzijn. Als kind hebben we regelmatig dingen gehoord die we als waarheid hebben aangenomen en vervolgens hebben vastgezet in ons lichaam. Al die belemmerende overtuigingen, gedachten, conclusies, aannames, angsten, negatief zelfbeeld die je je hele leven al met je meedraagt laat je los tijdens een Bars sessie. Dit kun je niet in 1 keer want jij laat los wat jij op dat moment kunt en wilt loslaten. 

Het is als het opruimen van de niet dienende files en virussen in je computer. Je gooit ze in de vuilnisbak, schoont die op en defragmenteert daarna de harde schijf. De Bars werken ook zo. Alle conclusies en herinneringen die je stress en ongemak geven worden via deze 32 punten op het hoofd verwijderd. Daarna wordt je lichaam ‘gedefragmenteerd’ met het herstructureren van de lichamen, zodat de oude programma’s niet meer terugkomen.

Wist je dat 98% van onze gedachten die we over onszelf hebben niet eens van onszelf zijn maar door anderen zijn ingeprent? Hoe fantastisch zou het zijn als je die belemmerende overtuigingen kunt loslaten en deleten waardoor ruimte en energie ontstaat voor het creëren van iets nieuws in je leven!

Access-Bars-Headchart
Access Bars

Betrekking van de bars

Door het laten runnen van je Bars zullen onderstaande punten worden geactiveerd. Je gaat als een totaal ander mens naar huis waarna er ruimte is voor rust in je hoofd en voor de nodige verandering. 

De Bars hebben betrekking op controle, geld, creativiteit, genezing, veroudering, vorm en structuur, hoop en dromen, gewaar, controle, vreugde, verdriet, heling, seksualiteit, lichaam, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede en kalmte, tijd en ruimte, communicatie en manifesteren.

Klinkt mooi, maar is daar ook bewijs van?

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

In het filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon vóór de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Bars methode en heeft het ook zelf aan den lijve ondervonden. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

Video afspelen
beach-dark-dawn-39853

Wat doet een bars sessie?

 Een Bars sessie kan positief werken voor allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

– Stress verminderend
– immuunsysteem versterkend
– verbetert de relatie met jezelf en anderen
– een positievere houding
– angsten en fobieën
– depressie
– lichamelijke (pijn) klachten
– betere concentratie
– psychische klachten
– beter bij jezelf blijven
– vermoeidheid
– slapeloosheid
– helderder in het hoofd
– betere leerprestaties

 

WhatsApp chat