Coaching

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken en knelpunten keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is “lekker in je vel zitten” je waard? De oorzaak van je onrust en onvrede is een gebrek aan duidelijke doelen.

Ben jij die man of vrouw die voor de buitenwereld sterk lijkt maar zich van binnen heel anders voelt? Ik ken dat gevoel. Bij mij ben je veilig, is er vertrouwen en kan je echt jezelf zijn. Laat mij je in beweging zetten zodat jij je volgende stap gaat zetten.

Kennismakingsgesprek 
Een kennismakingsgesprek is telefonisch en kosteloos. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag of probleemgeval.

Afspraak inplannen
Na de kennismaking wordt een afspraak ingepland. De sessies vinden over het algemeen plaats in mijn praktijk in Pijnacker. Soms kies ik in overleg met jou er voor om de sessie buiten te houden. Als wandelend kunnen en letterlijk andere stappen worden gezet. We gaan vervolgens aan de slag met hetgeen we telefonisch hebben besproken en wat jij op dat moment nodig hebt.

Aanbod Coaching

We komen allemaal wel eens knelpunten of vraagstukken tegen waar we zelf niet uitkomen en waarmee we niet gelijk naar een psycholoog willen stappen. Er kunnen ook onderwerpen zijn die je liever niet met vrienden of bekenden wilt bespreken of je zit nog in je ‘staart’ van je burn-out. Op zo’n moment kun je wel een gesprek met buitenstaander gebruiken. Iemand die gewend is gesprekken te voeren, de juiste vragen te stellen, een luisterend oor biedt en op een professionele manier mee kan invoelen wat er aan de hand is. Coaching richt zich vooral op het vergroten van zelfinzicht. Door je bewust te maken van je patronen, je overtuigingen en je innerlijke kracht wordt er op de lange termijn meer bereikt dan door uitsluitend je aandacht te richten op het bijbrengen van kennis of vaardigheden.

Praktisch
1,5 uur coaching € 97,50 incl. btw
De duur van een sessie is 90 minuten waardoor we ruim de tijd hebben om goed te kunnen ingaan op hetgeen waar jij in vastloopt. Met een traject van zo’n vijf sessies heb jij de stappen gezet die voor jou nodig zijn. Een sessie kan los worden geboekt of als ‘APK’ na jouw traject.

1 uur coaching en 1 uur Access® Bars of Body Process € 135, incl. btw
Tijdens de combinatie van 1 uur coaching en 1 uur Access Bars of Body Process heb je goud in handen. Deze combinatie is uniek omdat je tijdens de coaching naar jezelf kijkt, je inspannend bezig bent om over dingen na te denken en je tijdens de Access Bars of Body Process liggend op de massagetafel kunt relaxen en van mij gaat ontvangen. Deze combinatie zorgt voor helderheid, ontlading, ruimte en rust in je lichaam en hoofd.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen is kosteloos als je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de sessie doorgeeft. Mocht je dit niet doen of zijn vergeten dan zal ik de gereserveerde tijd voor 50% bij je in rekening moeten brengen.

KvK: 69342164
BTW: 179291087B01
Rabobank: NL37 RABO 0188 6523 61