Tarieven

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken/problemen keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is “lekker in je vel zitten” je waard? Maak eens een afspraak voor een intakegesprek om te bekijken wat life coaching voor jou kan betekenen. 

Intakegesprek
Het intakegesprek is vrijblijvend en vindt meestal plaats in mijn praktijk in Pijnacker of via FaceTime/Skype of telefoon. Je kunt me dan alvast iets vertellen over waar je aan wilt werken, zodat ik kan beoordelen of ik de juiste persoon ben die jou kan begeleiden. Én heel belangrijk, we bekijken of we een goede klik hebben om te kunnen samenwerken. Je kan kiezen voor een traject dat bestaat uit 6, 10 of 15 uur personal life coaching. Een sessie zal om de 14 dagen plaatsvinden.

  • Persoonlijke coachtrajecten per uur voor particulieren: € 65,- inclusief btw
  • Persoonlijke coachtrajecten per uur voor bedrijven: € 85,- inclusief btw

Vergoedingen
Werkgever
Wanneer je (deels) arbeidsongeschikt bent, is het mogelijk dat je werkgever bereid is de kosten te vergoeden. Werk je nog wel maar ervaar je stress gerelateerde klachten, heb je hulp nodig met timemanagement of overweeg je coaching voor je persoonlijke ontwikkeling? Informeer bij je werkgever of je coaching kunt volgen op de kosten van de werkgever.

Eigen bedrijf
De kosten van coaching kun je mogelijk opvoeren als aftrekpost onder “coaching/persoonlijke ontwikkeling’. Vraag ernaar bij je belastingadviseur of administratiekantoor.

PGB
Als je PGB ontvangt is het mogelijk dat coaching hieruit bekostigd kan worden onder de noemer “activerende begeleiding”. Vraag hiernaar bij het zorgloket van je gemeente.

KvK: 69342164
BTW: 179291087B01
Rabobank: NL37 RABO 0188 6523 61

Betaling
Zowel zakelijke als particuliere klanten ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen.

Annulering
Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen worden de kosten van de sessie doorberekend. Afspraken in de avond en in het weekeinde zijn -in gezamenlijk overleg- zonder extra kosten beperkt mogelijk.