Aanbod

Coaching of counseling is een waardevolle investering in jezelf.
Welke vraagstukken en knelpunten keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is “lekker in je vel zitten” je waard? De oorzaak van je onrust en onvrede is een gebrek aan duidelijke doelen. Laat mij je in beweging zetten zodat jij je volgende stap gaat zetten.

Kennismakingsgesprek 
Een kennismakingsgesprek is telefonisch en kosteloos. Tijdens dit gesprek heb je jouw hulpvraag of probleemgeval met mij besproken.

Afspraak inplannen
Een afspraak wordt ingepland en de sessie vindt plaats in mijn praktijk in Pijnacker of desgewenst op een buitenlocatie. We gaan aan de slag met hetgeen we telefonisch hebben besproken en wat jij op dat moment nodig hebt.

Patricia

Aanbod sessies

Aanbod 1: Skype call*

We komen allemaal wel eens knelpunten of vraagstukken tegen waar we zelf niet uitkomen en waarmee we niet naar een psycholoog willen stappen of in een coaching traject willen duiken. Wil je een korte sessie om iets te bespreken, kies dan voor een Skype call van 30 minuten! Geef je de voorkeur aan bellen dan is dat ook mogelijk.

Praktisch:
Skype Call voor 30 minuten is € 29,50. Stuur een WhatsApp of bel naar 06 52 69 51 69 voor een afspraak. Een Skype call dient vooraf *betaald te worden.

*Betalen doe je via Tikkie. Tikkie is een gratis app waarmee je heel gemakkelijk & snel geld overmaakt ongeacht welke bank je gebruikt. Je hoeft zelf de app niet te downloaden en te gebruiken. Je ontvangt van mij een link en je rondt de betaling via iDeal af. Op deze manier gaat  je betaling heel snel en is het mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken! Gewoon overmaken is ook mogelijk als je geen haast hebt.
=================================================================

Aanbod 2: Coaching/counseling 

Coaching richt zich vooral op het vergroten van zelfinzicht. Door je bewust te maken van je patronen, je overtuigingen en je innerlijke kracht wordt er op de lange termijn meer bereikt dan door uitsluitend je aandacht te richten op het bijbrengen van kennis of vaardigheden.

Bij Counseling is er sprake van een klacht; je hebt ergens last van. Counseling is een laagdrempelige en praktische vorm van hulpverlening. De overtuiging dat “ ieder mens alles in zich heeft voor positieve verandering” staat net zoals bij coaching centraal.

Er kunnen onderwerpen zijn die je liever niet met bekenden wilt bespreken. Je kunt dan wel een gesprek met een buitenstaander gebruiken. Iemand die gewend is om gesprekken te voeren, een luisterend oor biedt en op een professionele manier mee kan invoelen wat er aan de hand is.

Praktisch:
Sessie voor coachings/counseling van 1 uur is € 70,- inclusief btw. Na de sessie ontvang je de factuur welke binnen 7 dagen betaald dient te worden.

===============================================================

Aanbod 3: VIP traject Coaching/counseling 

Het idee achter VIP coaching/couseling is dat jij 1,5 uur centraal staat.

Kennismakingsgesprek telefoon/skype 10 minuten

1,5 uur intensieve 1-op-1 begeleiding
To do lijst om stappen te zetten
Afsluitende meditatie (indien gewenst)

Praktisch:
VIP coaching/couselingsstraject van 1,5 uur is per sessie € 97,50 inclusief btw en kan los worden geboekt of als ‘APK’ na een traject. Een traject bestaat uit gemiddeld 6 sessies. Na de sessie ontvang je de factuur welke binnen 7 dagen betaald dient te worden.

=================================================================

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen is kosteloos als je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het gesprek doet. Mocht je dit niet doen of zijn vergeten dan zal ik de gereserveerde tijd bij je in rekening moeten brengen.

KvK: 69342164
BTW: 179291087B01
Rabobank: NL37 RABO 0188 6523 61