Life & HSp coaching

Coaching of counseling is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken en knelpunten keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is “lekker in je vel zitten” je waard? De oorzaak van je onrust en onvrede is een gebrek aan duidelijke doelen.

Ben jij die man of vrouw die voor de buitenwereld sterk lijkt maar zich van binnen heel anders voelt? Ik ken dat gevoel. Bij mij ben je veilig, is er vertrouwen en kan je echt jezelf zijn. Laat mij je in beweging zetten zodat jij je volgende stap gaat zetten. foto roze boom naar beneden kijkend

Kennismakingsgesprek 
Een kennismakingsgesprek is vaak telefonisch en kosteloos. Tijdens dit gesprek heb je jouw hulpvraag of probleemgeval met mij besproken.

Afspraak inplannen
Een afspraak wordt ingepland en de sessie vindt plaats in mijn praktijk in Pijnacker of desgewenst op een andere locatie. We gaan aan de slag met hetgeen we telefonisch hebben besproken en wat jij op dat moment nodig hebt.

Aanbod coaching/counseling

We komen allemaal wel eens knelpunten of vraagstukken tegen waar we zelf niet uitkomen en waarmee we niet gelijk naar een psycholoog willen stappen. Er kunnen ook onderwerpen zijn die je liever niet met vrienden of bekenden wilt bespreken. Op zo’n moment kun je wel een gesprek met een buitenstaander gebruiken. Iemand die gewend is om gesprekken te voeren, de juiste vragen te stellen, een luisterend oor biedt en op een professionele manier mee kan invoelen wat er aan de hand is om je vervolgens inzichten te laten zien en je te begeleiden.
Praktisch
De duur van een sessie is 1,5 uur waardoor we goed kunnen ingaan op hetgeen waar jij in vastloopt. Een sessie kan los worden geboekt of als ‘APK’ na een traject van een aantal sessies. € 97,50 inclusief btw.Indien gewenst kan er ook een korte sessie van 1 uur worden geboekt, de investering hiervoor is € 70,- inclusief btw.

Wat is Coaching? Coaching richt zich vooral op het vergroten van zelfinzicht. Door je bewust te maken van je patronen, je overtuigingen en je innerlijke kracht wordt er op de lange termijn meer bereikt dan door uitsluitend je aandacht te richten op het bijbrengen van kennis of vaardigheden.

Wat is Counseling? Bij counseling is er sprake van een klacht; je hebt ergens last van. Counseling is een laagdrempelige en praktische vorm van hulpverlening. De overtuiging dat “ ieder mens alles in zich heeft voor positieve verandering” staat net zoals bij coaching centraal.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen is kosteloos als je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het gesprek doet. Mocht je dit niet doen of zijn vergeten dan zal ik de gereserveerde tijd bij je in rekening moeten brengen.

KvK: 69342164
BTW: 179291087B01
Rabobank: NL37 RABO 0188 6523 61