Handen

handen hart
Handen, één van de mooiste onderdelen van het lichaam
We hebben ze nodig voor ontelbare handelingen in het dagelijks leven. Zo gebruiken we onze handen om elkaar te begroeten, gedag te zwaaien of misschien wel een vinger in de lucht te steken. Een ring om iemands vinger te schuiven als teken van verbondenheid of een liefdevolle aai over het bolletje van een kind of (huis)dier.

Energie
Ons hele lichaam bestaat uit energie, zo ook onze handen. Als we iemand willen troosten dan raken we diegene vaak aan om zo medeleven te tonen of om diegene rust te geven.

Ontspanning 
Onlangs gaf één van mijn cliënten aan, naast de coachsessies, behoefte te hebben aan een diepere ontspanning. Daar ben ik over na gaan denken. Masseren of het geven van meditaties was hetgeen dat voor de hand liggend was, maar ik zocht iets anders, iets bijzonders, iets diepers.

Onderzoeken
Via Social media werd mijn interesse gewekt door een behandelaar die met haar handen zachtjes 32 verschillende punten op het hoofd aanraakt. Dit zou ontzettend veel doen voor je energie en je lichaam. De methode heet de Acces Bars en kan zoal worden ingezet voor:

  • Meer innerlijke rust
  • Lekkerder in je vel zitten
  • Betere gezondheid en vitaliteit
  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder stress en meer plezier

Jaaa, dit is het!
Hoe fijn zou het zijn om ontspannen te gaan laten liggen, zelf niets te hoeven doen en onnodige ballast los te kunnen laten? Maar voordat ik me volop zou storten in een cursus, wilde ik dit eerst zelf ervaren.

Toeval?
Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens en ik kwam op Facebook een oproep ‘Me-Time gezocht’ van Lindsay Vek tegen. Zij zocht mensen die wilde ontspannen en een Bars behandeling wilde ervaren. Zo kon zij oefenen en ik de behandeling tegen een introductietarief ervaren.

Wat ik voelde tijdens de behandeling was geweldig!
Doordat ik me volledig overgaf aan de handen van Lindsay zorgde dit al direct voor rust en ontspanning. Tijdens de behandeling voelde ik de energie door m’n benen stromen, ging m’n buik tekeer (begreep loslaten) en kreeg ik hele warme voeten.
Warme voeten is voor een reumapatiënt als ik écht een verademing kan ik je vertellen.

Lang daarna was ik nog volledig ontspannen.
Dit overtuigde mij ervan dat ik hier vele mensen blij mee zou kunnen maken. Aankomend weekend ga ik de cursus Acces Bars volgen waar ik ontzettend veel zin in heb. Wordt vervolgd…..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s