Lawaai

De laatste dag van 2017. Een bewogen jaar. Een jaar van nieuwe fases, ontwikkelingen en angsten. Verhuisd van een tijdelijk adres naar een ander tijdelijk adres om zo eind 2018 ons nieuw te bouwen huis te mogen gaan inrichten.

Gezegend ben ik met vier bonuskinderen. Een van deze bonuskinderen is ernstig ziek. Deze jonge dame is moedig, dapper en een enorme vechter. 2018 zal zowel voor haar als de mensen om haar heen het jaar gaan worden om los te laten en vrij te komen van de aardse lichamelijke pijnen. Op 1e kerstdag heeft haar vader een deelnamebewijs voor Alpe d’HuZes ontvangen. Een prachtig cadeau om in juni 2018 te mogen openen, aan te gaan en te mogen beleven. Ik zal hem daarbij supporten, steunen en begeleiden.
Dit is de link naar de blog en sponsoring op de site van Alpe d’HuZes van ‘papa’.
Onzekerheid en angst is wat 2018 ons te wachten staat. Maar ook vernieuwing en mooie uitdagingen. Het oude jaar gaan we uitzitten met een grote groep vrienden. Veel eten, iets teveel champagne, muziek en een hoop lawaai. En weet je, misschien is dat ook wel het beste. Het nieuwe jaar knallend inluiden met een hoop lawaai.

Mooie jaarwisseling gewenst! Tel je zegeningen, heb je naasten lief en zorg dat je in 2018 datgene gaat doen wat belangrijk voor je is.

Liefs, Patricia


2 reacties op ‘Lawaai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s