Oplossing woordzoeker

Door het dak!
Een woordzoeker op Facebook waarbij je de eerste drie woorden die je ziet noteert in een reactie. Dit zijn leuke interactieve spelletjes die we met z’n allen graag doen. Er zijn mensen die er geen donder aan vinden maar het gros doet hier toch graag aan mee. Het bereik van de woordzoeker op m’n Facebook Pagina Ik loop Vast – Persoonlijke lifecoach van 26 september ging door het dak! Een bereik van ruim 1,5 miljoen en ruim 40.000 reacties en dit is nog steeds aan de gang…

Wat betekenen die drie woorden?” en “Je verklapt zeker niet waar de woorden voor staan?”
Dit waren enkele reacties die ik ontving. Er zaten mensen tussen die mij persoonlijk hebben benaderd en heel graag wilde overleggen wat deze woorden voor hen betekende. Dankbaarheid. Dat is wat ik van deze mensen ontving. Dit toverde bij mij dan weer een grote glimlach op m’n snoet. 

Persoonlijk reageren
De reacties in de post bij de woordzoeker waren zo enorm veel dat het niet te doen was om op jullie allemaal persoonlijk te reageren dan wel jullie reactie te liken.
Bij deze een enorm grote like voor jullie en bedankt voor de reacties.

De betekenis
De oplossing of beter gezegd de betekenis van de drie woorden die jij als eerste ziet zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Het kan zijn dat de gekozen woorden je laten zien dat je in een bepaald proces zit of er nog mee aan de slag moet. Kijk naar de door jouw gekozen woorden en stel jezelf de vraag; Wat betekenen deze woorden voor mij? Wat willen ze mij vertellen? Kan ik hier iets mee en dien ik actie te ondernemen?

Schrijf de woorden desnoods op en kijk er op een later tijdstip nog eens na als je er op dit moment niets mee kunt. En dan? Ga er vervolgens eens rustig over nadenken. Vast en zeker komt hier iets moois voor je uit.


Een reactie op “Oplossing woordzoeker

  1. De woorden kloppen wel
    Ontwikkelinge : zijn in volle gang
    Ongelukkig : tja na 31 jaar je baan op moeten geven wegens rugklachten valt niet mee ( ongelukkig is miss een groot woord )
    Groeien : daar groei ik weer van om verder te kunnen

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s